• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 4, شماره 4(پیاپی 19)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 4, شماره 4(پیاپی 19)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی ترکیب اسیدهای چرب در حین تولید سوسیس ماهی کپور نقره ای غنی شده با روغن ماهی

    (ندگان)پدیدآور
    مرحمتی زاده, دکتر محمد حسینمطلبی, دکتر عباسعلیرکنی, دکتر نوردهرارشد, مهندس سید رسول
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    527.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در کشورهای مختلف سوسیس ماهی نیز فرمول های متفاوت عرضه می شود.متاسفانه در کشور ما تاکنون به دلایل مختلفی تولید و عرضه سوسیس ماهی درسطح صنعتی با موفقیت صورت نپذیرفته و پاره ای از تلا شهای انجام شده نیزبا شکست و عدم استقبال مواجه شده است. ماهی های چرب منبع خوبی ازاسیدهای چرب غیراشباع چندتایی (PUFA یا امگا3 )هستند. در این تحقیق ضمن تلاش در تولید سوسیس ماهی و غنی سازی آن با روغن ماهی، ماندگاری اسیدهای چرب در حین فرآوری حرارتی نیز به وسیله دستگاه GC مورد آزمایش قرار گرفت. مراحل تولید خمیر و سوسیس ماهی شامل مراحل زیر بود:جابجایی و آماده سازی ماهی، شست و شوی ماهی پاک شده، فیله سازی،جداسازی گوشت ماهی ، شست و شو و آ بگیری ، پالایش گوشت، همگنسازی مواد خام اولیه سوسیس در کاتر، پرکردن و گره زنی و فرآیند حرارتی.سوسیس ماهی با ترکیب و روش تولید شده مورد قبول افراد ارزیابی کننده قرارگرفت و طعم و مزه ماهی که به علت غنی سازی با روغن ماهی بود در حدمطلوب قرار داشت. بررسی اسیدهای چرب از جمله اسیدهای چرب غیر اشباعدر خمیر ماهی و روغن ماهی مورد استفاده در تولید سوسیس ماهی و مقایسهآن با اسیدهای چرب سوسیس ماهی تولید شده نشان داد که حرارت مورداستفاده در فرآوری سوسیس ماهی دارای کمترین اثر روی اسیدهای چربگوشت و روغن مورد استفاده بوده است و سوسیس ماهی تولید شده مثلماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 بوده و به عنوان غذای سلامتی مطرحاست.
    کلید واژگان
    سوسیس ماهی
    اسیدهای چرب غیر اشباع چندتایی
    کپور نقر های

    شماره نشریه
    419
    تاریخ نشر
    2007-12-22
    1386-10-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهران
    سازمان پدید آورنده
    ندارد
    ندارد
    ندارد
    ندارد

    شاپا
    2228-5962
    URI
    http://jcp.srbiau.ac.ir/article_5767.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/463994

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب