• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 4, شماره 2(پیاپی 17)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 4, شماره 2(پیاپی 17)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیر توکسین زا از جیره های غذایی گاوداریهای استان قم

    (ندگان)پدیدآور
    دخیلی, محمدخسروی, علیرضزهرایی صالحی, تقیباهنر, علیرضازارعی, اصغر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    308.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور جداسازی و شناسایی قارچهای توکسین زا و غیر توکسین زای جیره های غذایی مورد استفاده در گاوداریهای استان قم تعداد سی و دو نمونه جیره غذایی از قبیل ذزت ، جو ،سیلو و کنیتانتره بر اساس تکنیک های استاندارد و آزمایشگاهی پس از آماده سازی نمونه ها بر روی محیط های سابور وگلوکز آکار حاوی کلرامفنیکل ، پوتیتو گلوکز آکار ،چابکس داکس آکار و رز بنگال به دو روش خطی و تلقیحی کشت داده شدند.نتایج بدست آمده نشان میدهد گونه های آسپرژیلوس (47/6 درصد) پنی سیلیوم (14 درصد) کلادوسپوریوم (1/4 درصد) و مخمرها (15 درصد) به ترتیب فراوانترین قارچهای جدا شده از جیره های تحت آزمایش بودند. بیشترین تعداد کلنی ها توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس در نان خشک مورد مصرف دامها مشاهده گردید. گونه های جنس آسپرژیلوس عبارت بودند از آسپرژیلوس فلاووس (48 درصد) آسپرژیلوس فومیگاتوس (23 درصد) آسپرژیلوس نیجر (18 درصد) و گونه های شناسایی نشده آسپرژیلوس (11 درصد). براساس آزمون های آماری اختلاف معنی داری بین فراوانی گونه های آسپرژیلوس جدا شده با قارچ های دیگر مشاهده گردید (P
    کلید واژگان
    جیره
    آسپرژیلوس
    پنی سیلیوم
    مایکوتوکسین

    شماره نشریه
    217
    تاریخ نشر
    2007-06-22
    1386-04-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهران
    سازمان پدید آورنده
    ندارد
    ندارد
    ندارد
    ندارد
    ندارد

    شاپا
    2228-5962
    URI
    http://jcp.srbiau.ac.ir/article_5790.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/463949

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب