دوره 1, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر واکس کیتین سیل بر برخی از ویژگیهای پس از برداشت نارنگی کینو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز, 2012-09-01)
-
مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده ازسطحمیوهلیموترش((Mexican lime،آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماریکپکسبزمیوه لیمو ترش(Penicilliumdigitatum)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز, 2012-09-01)
-
تأثیر کاربرد پس از برداشت چیتوسان و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کمی میوه کنار رقم سب (ZiziphusMauritinaLam, CV. ‘Seb’)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز, 2012-09-01)
-
بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز, 2012-09-01)
-
افزایش عمر گلجایی ژربا (Gerbera jamsonii cv.sun spot) استفاده از زمان ها و غلظت های مختلف محلول های نگهدارند
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز, 2012-09-01)



