| dc.contributor.author | مرادی یگان محله, شعبان | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرابی, وحیدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | حیدری, عباس | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T18:39:22Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T18:39:23Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T18:39:22Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T18:39:23Z | |
| dc.date.issued | 2020-04-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1399-02-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-10-16 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-07-24 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مرادی یگان محله, شعبان, میرابی, وحیدرضا, حیدری, عباس. (1399). بررسی راههای ایجاد مزیت رقابتی در بانک رفاه کارگران. دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت, 9(33), 297-305. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2322-5785 | |
| dc.identifier.uri | http://jmaak.srbiau.ac.ir/article_15648.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/454920 | |
| dc.description.abstract | چکیده<br /> هدف این تحقیق ارائه مدلی برای خلق مزیت رقابتی با تاکید بر نقش شبکه های اجتماعی در بانک رفاه کارگران می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل مشتریان بانک رفاه کارگران که از اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، بوده است. ابزارهای گردآوری اطلاعات این تحقیق در بخش کیفی مصاحبه های باز بوده و در بخش کم با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته در بخش کیفی اطلاعات دریافت و مورد استفاده قرار گرفته است. یافتههای تحقیق نشان داده است که تدوین استانداردها، آییننامهها و مقررات، طراحی مکانیزمهای مالی و غیرمالی تشویقی، ایجاد بستر و زیرساخت فناوری و پیادهسازی و کاربرد فناوری، بهینه سازی فرآیندهای خلق مزیت رقابتی دیجیتالی با تکیه بر شبکه های اجتماعی، بکارگیری نیروی انسانی مجرب و کارآمد، ایجاد مزیت رقابتی درون گروهی تخصصی، ایجاد ارتباطات درون و برون سازمانی مناسب و ارزیابی و پایش محیط، ساختار و سیستم بانکی و فرهنگ سازی مناسب در محیط بانکی عوامل کلیدی در ایجاد مزیت رقابتی بر اساس نقش شبکه های اجتماعی و فضاهای دیجیتالی می باشند. نتایج حاصله بیانگر آن است که برای ایجاد مزیت رقابتی شاخص و ممتاز دیجیتالی و در شبکه های اجتماعی باید هر یک از الگوهای قانونی-بخشنامه ای-حمایتی، عوامل ساختاری و سیستمی، عوامل فن آوری-دانشی، عوامل انسانی و فردی، عوامل فرهنگ سازمانی، عوامل محیط دیجیتالی- سرمایه ای و عوامل ارتباطی در بانک رفاه کارگران را بهینهسازی نموده و در چارچوب تعاملات بین این عوامل تعادل مناسب برقرار نمود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 464 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن حسابداری مدیریت ایران | fa_IR |
| dc.publisher | Iranian Management Acounting Association | en_US |
| dc.relation.ispartof | دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Management Accounting and Auditing Knowledge | en_US |
| dc.subject | کلمات کلیدی: خلق مزیت رقابتی | fa_IR |
| dc.subject | شبکه های اجتماعی | fa_IR |
| dc.subject | بانک رفاه کارگران | fa_IR |
| dc.title | بررسی راههای ایجاد مزیت رقابتی در بانک رفاه کارگران | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | معاون | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکز | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد مشاور | fa_IR |
| dc.citation.volume | 9 | |
| dc.citation.issue | 33 | |
| dc.citation.spage | 297 | |
| dc.citation.epage | 305 | |