مقایسه تأثیر بیهوشی با 2CO، گل میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(ندگان)پدیدآور
شعبانپور, بهارهمولودی, زینبمعینی, سهرابشعبانی, علیایمانپور, محمدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
بیهوشی پیش کشتار یکی از مراحل مهم در مدیریت کیفیت گوشت ماهی میباشد. هدف از این پژوهش ارزیابی کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی تحت روشهای مختلف بیهوشی و کشتار بود. در این تحقیق اثر سه تیمار شامل: 1) بیهوشی ماهیان با غوطهوری در آب اشباع شده از گاز 2CO 2) بیهوشی ماهیان با غوطه وری آنها در عصاره گل میخک و 3) روش معمول کشتن ماهی (مرگ خارج از آب)، بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که روش بیهوشی و کشتار بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی اثر معنیدار داشته است (05/0
کلید واژگان
کپور معمولیکیفیت گوشت
گل میخک
مرگ خارج از آب
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2010-12-221389-10-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




