مطالعه اثرات غلظتهای مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاستهای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش و عملکرد جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
شریفی, سید داودشریعتمداری, فریدفر, اکبر یعقوبتشفام, مسعود
نوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده
در این تحقیق تأثیر سطوح بالای پلی ساکاریدهای غیرنشاستهای محلول در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی و خصوصیات مورفولوژیکی روده آنها در یک آزمایش فاکتوریل3*2با دوسطح جو بدون پوشینه(صفر و 30درصد)، سه سطح آنزیم(صفر، 300 و 600 گرم در تن) و با استفاده از 480 قطعه جوجه گوشتی از سویه آربورایکرز بررسی شد. افزایش غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاستهای محلول در جیره میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن جوجهها(05/0p
کلید واژگان
پلی ساکاریدهای غیرنشاستهایمورفولوژی روده
جوجههای گوشتی
آنزیم.
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2007-10-231386-08-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190