مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران براساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی
(ندگان)پدیدآور
دردشتی, دکتر ارمغان دیانیکریم, دکتر گیتیبکایی, دکتر سعیدلاری, دکتر محمود امیننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیکلید واژگان
اسیدیتهپروتئین
دانسیته
شیرخام
شمارش کلی باکتریایی
کازئین
کیفیت بهداشتی
نقطه انجماد
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2000-10-221379-08-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




