مطالعه رشد فاکتوریال هاگهای کلستریدیوم پرفرینجنس تیپ A با استفاده از مجموعه عوامل رشد حرارت ، غلظت نمک ، PH ، نوع اسید و زمان نگهداری
(ندگان)پدیدآور
رضویلر, دکتر ودودشکرفروش, دکتر شهرامنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
ارزیابی چالش کلستردیوم پرفرینجنس تیپ A که یکی از عوامل مهم مسمومیتهای غذایی در سطح جهان می باشد ، تحت تأثیر عوامل مهم هدف این مطالعه بوده و طی آن تأثیر عوامل حرارت ( 42،35 ،25 و 15 درجه ) غلظت نمک ( 4، 2 و 25/0 درصد ) ، PH ( 2/7، 5/6،9/5 و 3/5) ، اسید مورد استفاده ( اسید کلریدریک و اسید استیک ) و زمان نگهداری ( تا 44 روز) با تلقیح 104 تا هاگ باکتری ، درمحیط مدل برای BHI در شرایط هوازی مورد بررسی قرار گرفت . معیار سنجش رشد باکتری در این مطالعه احتمال جرمینه شدن یک هاگ باکتری ( Log p%) در محیط مدل BHI بود. Log p% باکتری به طور معنی داری تحت تأثیر حرارت ، غلظت نمک ، PH ، نوع اسید و زمان نگهداری قرار گرفت . همچنین تأثیر متقابل غلظت نمک با PH ، حرارت با PH ، غلظت با حرارت و غلظت نمک با زمان نگهداری ، در رشد باکتری معنی دار بود ( 02/0
کلید واژگان
فاکتورهای رشدکلستریدیوم پرفرینجنس تیپ A
مدلهای ریاضی رشد
مطالعه فاکتوریال
شماره نشریه
3تاریخ نشر
1999-05-221378-03-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




