تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
رحیمی, شعبانرحیمی, شعبانکریمی ترشیزی, محمد امیرزهرایی صالحی, تقینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
تأثیر رژیم و سطح مصرف اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده» جوجههای گوشتی با استفاده از 300 قطعه جوجه گوشتی و با استفاده از طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. مصرف سالکیل در خوراک تأثیری بر میزان کاهش بار میکروبی جیره نداشت. همچنین اثر ضد سالمونلایی سالکیل در جیره، نیز تأیید نشد. تکمیل جیره با سالکیل بر تعداد پرز در میدان دید و درصد پرزهای پیچیده اثر معنیداری نداشت. درصد انواع پرزهای زبانی، پل مانند (01/0p
کلید واژگان
جوجهسالکیل
سالمونلا
عملکرد
مرفولوژی روده
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2008-12-211387-10-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
سازمان پدید آورنده
گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسگروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
گروه میکروبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




