نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپورعلی, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorگلیان, ابولقاسمfa_IR
dc.contributor.authorکرمانشاهی, حسنfa_IR
dc.contributor.authorرزمی, غلامرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T00:52:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T00:52:07Z
dc.date.available1399-08-01T00:52:07Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T00:52:07Z
dc.date.issued2017-09-23en_US
dc.date.issued1396-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-03-09en_US
dc.date.submitted1395-12-19fa_IR
dc.identifier.citationپورعلی, مصطفی, گلیان, ابولقاسم, کرمانشاهی, حسن, رزمی, غلامرضا. (1396). اثرآنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گوشتی سالم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 72(3), 323-329. doi: 10.22059/jvr.2018.113969.2215fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2018.113969.2215
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_65131.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448560
dc.description.abstract<strong>زمینه مطالعه:</strong> استفاده از پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار موجب بهبود حالت آنتی اکسیدانی جوجه‌های گوشتی آلوده به  ایمریا شده و اثرات منفی کوکسیدیوز را جبران می‌کند. <strong>هدف:</strong> این آزمایش با هدف ارزیابی اثرات آنتی اکسیدان‌های پودر سیر و اسید‌های آمینه گوگرددار بر مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم  (PAB) جوجه‌های گوشتی آلوده با مخلوط  ایمریا انجام شد. <strong>روش</strong><strong>‌</strong><strong>کار:</strong> یک آزمایش با استفاده از کرت‌های خرد شده 2×2×2 با پودر سیر، دو سطح اسید آمینه گوگرددار با دو کرت جوجه‌های سالم و آلوده، مجموعا با 400 قطعه جوجه انجام شد. در هر کرت 4 تیمار جیره پایه، جیره پایه با 5/0% پودر سیر، جیره پایه با 5/1 برابر بیشتر از احتیاجات غذایی اسید آمینه متیونین + سیستین و در نهایت جیره پایه با 5/0% پودر سیر بعلاوه 5/1 برابر احتیاجات غذایی اسید آمینه متیونین + سیستین وجود داشت. تمامی جوجه‌ها در داخل قفس تا روز سی و چهارم با تیمارهای فوق پرورش داده شدند. در روز سی و چهارم پرورش، نیمی از جوجه‌ها با دریافت 1 میلی لیتر از سوسپانسیونی مخلوط از 10<sup>2</sup>×5/7 اووسیست هاگ‌دار شده  ایمریا از طریق دهان آلوده شدند و 9 روز بعد از آلودگی 5 قطعه جوجه از هر تیمار کشتار شد. <strong>نتایج: </strong>عفونت کوکسیدیوزی 9 روز بعد از آلودگی، باعث کاهش مصرف غذا تقریبا تا20% و افزایش ضریب تبدیل غذایی در حدود 14% و افزایش معنی دار PAB (05/0≤p) سرم شد و این افزایش در جوجه‌های آلوده تغذیه شده با جیره پایه بیشترین بود. از طرفی، مکمل نمودن پودر سیر و اسید امینه اضافی برای جوجه‌های آلوده موثرتر از کرت جوجه‌های سالم بود. <strong>نتیجه</strong><strong>‌</strong><strong>گیری نهایی: </strong>افزودن پودر سیر و اسید آمینه گوگرددار به جیره جوجه‌های آلوده به  ایمریا ممکن است اثرات منفی کوکسیدیوز را جبران، عملکرد و حالت آنتی اکسیدانی سرم را  بهبود دهد.fa_IR
dc.format.extent822
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2018.113969.2215
dc.subjectکوکسیدیوزfa_IR
dc.subjectپودر سیرfa_IR
dc.subjectاسیدهای آمینه گوگرددارfa_IR
dc.subjectتوازن پرواکسیدان - آنتی اکسیدانfa_IR
dc.titleاثرآنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گوشتی سالم و آلوده با مخلوط انگل آیمریاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentهنرآموز آموزش و پرورش خراسان رضویfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشدfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.citation.volume72
dc.citation.issue3
dc.citation.spage323
dc.citation.epage329


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد