• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 62, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 62, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی گونه‌های ویبریو‌ ‌در میگو‌های پرورشی (‌Paeneus indicus) و دریایی ‌(‌Paeneus semisulcatus) صید شده در استان بوشهر

    (ندگان)پدیدآور
    آخوندزادهبستی, افشینابراهیم زاده موسوی, حسینعلیمیثاقی, علیسلطانی, مهدیاسماعیلی, حسین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    247.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مطالعه گونه‌های ویبریو در مراحل مختلف پرورش (پرورش لارو و پرورش میگو) و عرضه در بازار میگو پرورشی (‌Paeneus indicus)، آب ورسوبات محل پرورش آن و در میگوی دریایی (‌Paeneus semisulcatus) عرضه شده در بازار فروش در استان بوشهر ، بر طبق روش استاندارد جستجوی گونه‌های ویبریو در مواد غذایی ارایه شده توسط انجمن بهداشت عمومی آمریکا، مورد آزمایش قرار گرفتند . گونه‌های ویبریو شناسایی شده، ویبریو آلجینولیتیکوس، ویبریو پاراهمولیتیکوس‌ ‌(کاناگاوا مثبت)‌ ‌و ویبریو فلوویالیس‌ ‌بودند. نتایج بدست آمده و جداسازی هرچند اندک سویه ویبریو پاراهمولیتیکوس‌ ‌کاناگاوا مثبت از اکوسیستم آب محل پرورش میگو در این بررسی، احتمال خطر انسانی حاصل از مصرف فرآورده‌های خام، نیمه پخته ویا خوب سرخ نشده میگو را نمایان می‌سازد . بنابراین توجه به رعایت اصول بهداشتی بعد از صید یعنی شتسشو میگو با آب شیرین حاوی ‌ ppm7-2 کلر، منجمد کردن محصول در 40– درجه سانتیگراد و پخت کافی محصول مهم می‌باشد.
    کلید واژگان
    استان بوشهر
    گونه‌های‌ ‌ویبریو
    میگو پرورشی و دریایی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2007-09-23
    1386-07-01
    ناشر
    دانشگاه تهران
    دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
    گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
    گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
    گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
    گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

    شاپا
    2008-2525
    2251-6190
    URI
    https://jvr.ut.ac.ir/article_24141.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448507

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب