نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorروحی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorآق, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorرضازاد باری, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T00:44:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T00:44:15Z
dc.date.available1399-08-01T00:44:14Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T00:44:15Z
dc.date.issued2016-03-20en_US
dc.date.issued1395-01-01fa_IR
dc.date.submitted2015-10-29en_US
dc.date.submitted1394-08-07fa_IR
dc.identifier.citationروحی, مریم, آق, ناصر, رضازاد باری, محمود. (1395). اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso). مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 71(1), 117-125. doi: 10.22059/jvr.2016.57408fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2016.57408
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_57408.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448219
dc.description.abstract<strong>زمینه مطالعه:</strong> در سال‌های اخیر، یافتن جایگزین مناسب بجای پودر ماهی جهت تأمین نیازهای صنعت تولید خوراک آبزیان در تحقیقات مد نظر گرفته شده است. <strong>هدف:</strong> هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر تعداد و ترکیب جمعیت باکتریایی محتویات و موکوس روده فیل ماهی می‌باشد. <strong>روش کار:</strong> برای این منظور  فیل ماهیان با میانگین وزنی g‌5±133 در 18 مخزن پرورشی (300l) با تراکم 30 قطعه در هر مخزن و به مدت 60 روز با جیره‌های آزمایشی تغذیه شدند. منبع پروتئین و روغن در جیره گروه شاهد شامل پودر و روغن ماهی بود و جیره‌های آزمایشی به ترتیب از صفر، 40، 60، 80 و 100٪ پروتئین‌های گیاهی (گلوتن گندم، گلوتن ذرت و کنجاله سویا) و 20% روغن‌های گیاهی (کلزا، آفتابگردان، بذرکتان و روغن گلرنگ) تشکیل گردیدند. <strong>نتایج:</strong> جایگزینی پودر ماهی تا 80% به همراه جایگزینی 80% روغن ماهی با منابع گیاهی اختلاف معنی‌داری در شاخص وزن نهایی ماهیان(g 17±235) پس از 60 روز تغذیه با جیره‌های آزمایشی در مقایسه با گروه شاهد نداشت(05/0<p). جایگزینی 80% روغن ماهی و 100% پودر ماهی با منابع گیاهی باعث کاهش معنی‌دار وزن نهایی ماهیان شد (05/0>p). جایگزینی 80% روغن ماهی با روغن‌های گیاهی سبب کاهش معنی‌دار بار باکتریایی محتویات روده ماهیان و افزایش معنی‌دار درصد باکتری‌های جنس انتروباکتریاسه شد ولی در بار باکتریایی موکوس روده آنها در تیمارهای آزمایشی و شاهد تفاوت معنی‌داری مشاهده نگردید. جایگزینی 60، 80 و 100% پودر ماهی به همراه 80% روغن ماهی با منابع گیاهی باعث کاهش معنی‌دار بار باکتریایی محتویات و موکوس روده ماهیان در مقایسه با گروه شاهد گردید (05/0>p) و نیز این جایگزینی سبب تغییر ترکیب باکتریایی روده گردید. <strong>نتیجه گیری نهایی:</strong> استفاده از منابع پروتئین گیاهی باعث کاهش بار باکتریایی محتویات و موکوس روده فیل ماهیان جوان و تغییر ترکیب فلور باکتریایی آن می‌شود.fa_IR
dc.format.extent986
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jvr.2016.57408
dc.subjectجمعیت باکتریاییfa_IR
dc.subjectفیل ماهیfa_IR
dc.subjectپودر ماهیfa_IR
dc.subjectبار باکتریاییfa_IR
dc.subjectمنابع گیاهیfa_IR
dc.titleاثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه، ارومیه- ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه آرتمیاو آبزیان، پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه دانشگاه ارومیه، ارومیه- ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه، ارومیه- ایرانfa_IR
dc.citation.volume71
dc.citation.issue1
dc.citation.spage117
dc.citation.epage125


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد