• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 70, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 70, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه ‌در ‌دو ‌‌تراکم مختلف پرورش

    (ندگان)پدیدآور
    فضایی, زینبسجادی, میر مسعودسوری نژاد, ایماناسعدی, رضا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    225.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    زمینه مطالعه: ویتامین‌ C‌ یکی از مواد مغذی مهم در پرورش ماهی به حساب می‌آید و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، در حفاظت سلول‌ها در برابر آسیب اکسایشی و بالا بردن مقاومت در برابر عوامل استرس‌زای محیطی و عوامل بیماریزا از اهمیت زیادی برخوردار است. ‌هدف:‌ ‌افزودن سطح بالای‌ ‌ویتامین‌ C‌ به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان ‌(Oncorhynchus mykiss)‌ پروش یافته در تراکم بالا و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه. روش کار: بچه ماهیان قزل‌آلای‌رنگین‌کمان با میانگین وزن اولیه ( ‌g‌69/0±6/9) در دو تراکم 50 و 100 قطعه در L‌50 آب با 2 جیره غذایی با پروتئین و چربی یکسان غذادهی شدند. جیره‌های غذایی شامل جیره 1 بدون افزودن ویتامین و جیره 2 با افزودن ‌mg/kg‌1500 ویتامین ‌C‌ بودند. تعداد 900 عدد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در 4 تیمار و هر تیمار شامل سه تکرار به صورت (0)50 ‌T‌(با تراکم 50 و تغذیه شده با جیره 1)،  ‌(0)100‌ T‌(با تراکم 100 و تغذیه شده با جیره 1)،‌)C(50‌ T‌(با تراکم 50 و تغذیه شده با جیره 2)، ‌)C(100‌ T‌(با تراکم 100 و تغذیه شده با جیره 2)‌ ‌و بطور کاملا‌ً تصادفی در انکوباتورها توزیع شدند. نتایج: پس از 6 هفته غذادهی شاخص‌های رشد، ضریب‌تبدیل‌غذایی و بقاء در تیمارهای مختلف تفاوت معنی‌دار نشـان داد (05/0‌p
    کلید واژگان
    جیره غذایی‌
    شاخص‌های رشد
    پرورش متراکم
    قزل‌آلای‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین‌‌کمان Oncorhynchus mykiss
    ویتامین C

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-03-21
    1394-01-01
    ناشر
    دانشگاه تهران
    دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی و جوی، دانشگاه هرمزگان، بندر عباس–ایران
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، رشت–ایران
    گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی و جوی، دانشگاه هرمزگان، بندر عباس–ایران
    گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،‌ساری– ایران

    شاپا
    2008-2525
    2251-6190
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jvr.2015.52969
    https://jvr.ut.ac.ir/article_52969.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448197

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب