مرور دوره 57, شماره 3 بر اساس موضوع "استافیلوکوکوس آرئوس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجاری متاثر از عوامل انتخابی رشد
(دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2002-10-23)هدف: این مطالعه جهت ارایه مدل پیشگوی رشد استافیلوکوکوس آرئوس متاثر از عوامل انتخابی رشد ( حرارت نگهداری، pH و میزان اینوکولوم ) در دو نوع سوپ تجارتی ( سوپ جو و سوپ قاچ ) طراحی شده است. طرح: آنالیز چند فاکتوری. روش: در ...



