دوره 5, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر سم گلایفوزیت بر ساختار آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(2017-11-22)سموم کشاورزی از جمله سموم پرمصرف هستند که تأثیر به سزایی بر آبزیان دارند و بر اساس شاخصهای پاتولوژیک میتوان بر میزان سمیّت آنها پیبرد. در پژوهش حاضر اثر غلظتهای مختلف سم علفکش گلایفوزیت بر ساختار آبشش ماهی کپور معمولی ...
-
بررسی مقایسه ای بار باکتریایی در ماهی سفید (Rutilus kutum) صید شده به دو روش پره ساحلی و گوشگیر طی نگهداری در یخ
(2017-11-22)خصوصیات کیفی لاشه ماهی سفید Rutilus kutumصید شده به دو روش صید گوشگیر و پره در طی 16 روز نگهداری در یخ با ثبت تغییرات میکروبی (باکتریهای سرمادوست و کل) ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده ، بارباکتریایی در ...
-
الگوی تخمریزی ماهی هوورمسقطی (Katsuwonus pelamis) در دریای عمان
(2017-11-22)به منظور بررسی الگوی تخمریزی هوور مسقطی، اطلاعات زیست سنجی از ماهیان صید شده با تورگوشگیر در دریای عمان و سواحل سیستان و ...
-
اثر اسانس گیاه مشگک (Ducrosia anethifolia) به صورت مکمل خوراکی بر شاخصهای ایمنی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(2017-11-22)در سالهای اخیر استفاده از محرکهای ایمنی برای پیشگیری از بیماریها به عنوان جایگزین آنتیبیوتیکها در آبزیپروری، رایج شده است. در این مطالعه اثر اسانس گیاه مشگک (Ducrosia anethifolia) بر رشد و پاسخهای ایمنی ...



