• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک
    • دوره 19, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک
    • دوره 19, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثرهای آنتی‌اکسیدانی آویشن و پونه بر قابلیت جوجه درآوری در بازه‌های زمانی مختلف انبارداری تخم در بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

    (ندگان)پدیدآور
    قلی‌پور عباسی, وحیدملکی پسند کالمرزی, حسین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.162 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله علمی- ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از انجام این آزمایش مقایسه اثرهای آنتی اکسیدانی آویشن و پونه بر قابلیت جوجه در­آوری در بازه‌های مختلف زمانی انبارداری تخم در بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی بود. تعداد 420 قطعه بلدرچین ژاپنی دو ماهه در یک طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار (15 پرنده در هر تکرار که شامل 12 قطعه بلدرچین ژاپنی ماده و 3 قطعه بلدرچین ژاپنی نر) به مدت 45 روز با جیره­های آزمایشی:‌ تیمار 1) جیره شاهد (فاقد آویشن و پونه)،  تیمار 2) جیره شاهد + 5/1 درصد آویشن،  تیمار 3) جیره شاهد + 3 درصد آویشن، تیمار 4) جیره شاهد + 5/4 درصد آویشن،  تیمار 5) جیره شاهد + 5/1 درصد پونه ،  6) جیره شاهد + 3 درصد پونه،  تیمار 7) جیره شاهد + 5/4 درصد پونه تغذیه شدند. تخم‌های تولید شده در آخرین هفته آزمایش جمع‌آوری و به سه گروه تقسیم شدند، گروه اول به مدت یک هفته، گروه دوم به مدت دو هفته و گروه سوم به مدت سه هفته در شرایط دمایی 17-14 درجه، رطوبت 70 درصد و دو بار چرخش 45 درجه در روز انبار شدند. در انتهای هر هفته تخم‌ها به دستگاه جوجه‌کشی انتقال و قابلیت جوجه درآوری آن‌ها محاسبه می‌شدند. نتایج به دست آمده از این آزمایش نشان داد که استفاده از آویشن در سطح 5/1 درصد برای تخم‌هایی که به مدت 1 هفته انبار شده و نیز در سطح 3 درصد برای تخم‌­هایی که به مدت 2 و3 هفته انبار شده بودند به‌صورت معنی‌داری باعث افزایش قابلیت جوجه ‌‌‌‌درآوری شدند.
    کلید واژگان
    آویشن
    پونه
    بلدرچین تخم گذار ژاپنی
    قابلیت جوجه‌درآوری

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    Animal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran
    سازمان پدید آورنده
    دکتری تخصصی تغذیه دام و طیور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
    دکتری تخصصی تغذیه دام و طیور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

    URI
    http://domesticsj.ut.ac.ir/article_76405.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/438847

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب