• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Herbal Drugs (An International Journal on Medicinal Herbs)
    • Volume 10, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Herbal Drugs (An International Journal on Medicinal Herbs)
    • Volume 10, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Preparation and formulation of beneficial mayonnaise based on the antioxidant properties of green algae and Ganoderma lucidum and evaluation of its qualitative and physicochemical properties

    (ندگان)پدیدآور
    Hajishaabani, FatemehRahman, AlirezaGhasemi Pirbalouti, Abdollah
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    654.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه و هدف: ریزجلبک ها، یکی از منابع نویدبخش برای غذاهای جدید ومحصولات غذایی فراسودمند بوده و به دلیل داشتن ترکیب شیمیایی متعادل، می توانند به منظور افزایش ارزش تغذیه ای غذاها مورد استفاده قرار گیرند. دانستن ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن ها، به منظور انتخاب مناسب ترین ریزجلبک برای برنامه های کاربردی فناوری غذایی و توسعه غذاهای جدید لازم است. روش تحقیق: در این تحقیق سس مایونز با درصد های 1/0 ، 3/0 و 5/0 درصد از هر یک از جلبک ها اسپیرولیناپلاتنسیس و کلرلاولگاریس و همچنین قارچ گانودرما در فرمولاسیون سس مایونز مورد استفاده قرار گرفت. آزمون های پایداری امولسیونی، ویسکوزیته، عدد پراکسید، pH، اندازه ذرات، خصوصیات رنگ سنجی و همچنین کپک و مخمر در بازه های زمانی روز تولید، ماه اول، ماه دوم و ماه سوم نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمون ها با روش آنالیز واریانس دو طرفه و در سطح معنی داری 05/0 درصد و با نرم افزار Minitab 16مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج و بحث: نتایج نشان داد که شاخص های ویسکوزیته و اندازه ذرات افزایش، پایداری امولسیونی، عدد پراکسید، pH، شاخص روشنایی و همچنین جمعیت کپک و مخمر کاهش معنی داری یافت. نهایتا تیمار T10با مقادیر 1/0 درصد از هریک از جلبک های اسپیرولیناپلاتنسیس، کلرلاولگاریس و گانودرما لوسیدوم به عنوان تیمار بهینه انتخاب شد. توصیه کاربردی/ صنعتی: ریزجلبک­ها غنی از پروتئین، رنگیزه، کربوهیدرات، اسیدهای چرب و ویتامین و مواد معدنی پروتئین هستند که می­توانند در غنی­سازی مواد غذایی مورد استفاده قرار بگیرند.
    کلید واژگان
    قارچ گانودرما لوسیدوم
    کلرلاولگاریس
    اسپیرولیناپلاتنسیس

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-07-01
    1398-04-10
    ناشر
    Research Center for Medicinal Plants & Ethno-veterinary, I.A.U., Shahrekord Branch
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
    سازمان پدید آورنده
    Master student of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Ghods Branch, Iran;
    Department of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Ghods Branch, Iran;
    Department of Medicinal Plants, Islamic Azad University, Ghods Branch, Iran;

    شاپا
    2008-8884
    2476-5392
    URI
    http://jhd.iaushk.ac.ir/article_674346.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/43861

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب