نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقادری فهلیانی, زهرهfa_IR
dc.contributor.authorفلاحتکار, بهرامfa_IR
dc.contributor.authorنویریان, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorراهداری, عبدالعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-30T18:27:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-21T18:27:20Z
dc.date.available1399-07-30T18:27:19Zfa_IR
dc.date.available2020-10-21T18:27:20Z
dc.date.issued2020-09-22en_US
dc.date.issued1399-07-01fa_IR
dc.date.submitted2020-04-04en_US
dc.date.submitted1399-01-16fa_IR
dc.identifier.citationقادری فهلیانی, زهره, فلاحتکار, بهرام, نویریان, حمید, راهداری, عبدالعلی. (1399). اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss. شیلات, 73(3), 301-312. doi: 10.22059/jfisheries.2020.300371.1158fa_IR
dc.identifier.issn2008-5729
dc.identifier.issn2423-7809
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.300371.1158
dc.identifier.urihttps://jfisheries.ut.ac.ir/article_78223.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/437833
dc.description.abstractمطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات متقابل سطوح مختلف اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص­های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‏کمان انجام شد. 81 عدد مولد ماده با وزن متوسط 5/1 ± 812 گرم در شش تیمار شامل سه جیره غذایی حاوی مقادیر صفر، 100 و 1000 میلی‌گرم اسکوربیک اسید (ال- اسکوربیل-2- پلی فسفات) در هر کیلوگرم غذا تغذیه شدند. آزمایش­های غذادهی در دو تراکم مختلف کم و زیاد (3 و 6 عدد ماهی در متر مکعب معادل 2/0 ± 44/2 و 3/0 ± 87/4 کیلوگرم بر مترمکعب) به مدت 16 هفته انجام شد. هر جیره آزمایشی در 3 تکرار انجام و ماهی­ها در حد سیری دو مرتبه در روز غذادهی شدند. تغییرات افزایش وزن بدن از هفته چهارم تا هفته 12 مشاهده شد. نتایج کل دوره نشان داد بیشترین افزایش وزن و نرخ رشد ویژه مربوط به تراکم زیاد بود ولی اختلاف معنی­داری بین دوزهای ­100 و 1000 میلی­گرم اسکوربیک اسید در این تراکم وجود نداشت. در پایان دوره آزمایش، ماهی­هایی که اسکوربیک اسید به جیره آنها افزوده نشده بود در مقایسه با تیمارهای حاوی اسکوربیک اسید کمترین وزن نهایی را داشتند (09/2 ± 2/885 گرم). نتایج این مطالعه نشان داد اسکوربیک اسید جیره تاثیر معنی­داری بر رشد مولدین قزل‏آلا به خصوص در تراکم زیاد دارد و مقدار 100 میلی­گرم اسکوربیک اسید در هر کیلوگرم جیره غذایی برای رشد مولدین قزل‏آلا مطلوب به نظر می‏رسد.fa_IR
dc.format.extent1118
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofشیلاتfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Fisheriesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.300371.1158
dc.subjectقزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectمولدfa_IR
dc.subjectرشد سوماتیکfa_IR
dc.subjectتراکمfa_IR
dc.subjectاسکوربیک اسیدfa_IR
dc.titleاثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykissfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه شیلات، پژوهشکده تالاب بین المللی هامون، دانشگاه زابل، ایرانfa_IR
dc.citation.volume73
dc.citation.issue3
dc.citation.spage301
dc.citation.epage312


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد