مرور دوره 73, شماره 3 بر اساس موضوع "آویشن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگهداری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگهداری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2020-09-22)در این مطالعه جهت بررسی اثر پوشش خوراکی و ترکیبی صمغ زدو و عصاره آویشن بر نگهداری نمونه هایی از میگو وانامی در شرایط نگهداری سرد (1 ± 4 درجه سانتیگراد) تیمارهایی شامل: شاهد (غوطهور در آب مقطر و بدون پوشش)، تیمار پوشش ...



