مروری بر انتقال حرارت در منسوجات بخش دوم: مطالعات مدلسازی
(ندگان)پدیدآور
دهقان, نداپیوندی, پدرام
نوع مدرک
Textمقاله مروری - مطالعاتی
زبان مدرک
فارسیچکیده
درک تأثیر پارامترهای ساختاری و هندسی منسوجات بر خواص فیزیکی و حرارتی آنها، با روشهای شبیهسازی و مدلسازی امکانپذیر است. مطالعات مختلفی جهت مدلسازی انتقال حرارت در منسوجات، به منظور تعیین نحوه توزیع حرارت در منسوج، محاسبه ضریب هدایت حرارتی و یا مقاومت حرارتی انجام شده است. از روشهای مدلسازی، برای بیان ریاضی پدیده انتقال حرارت استفاده میشود. این روشها، عمدتاً بر اساس هندسه هستند که به مدلسازی بر اساس روابط مقاومتها، اجسام دوفازی و حل معادلات بر مبنای روشهای تحلیلی و عددی تقسیم میشوند. در مطالعاتی که یک منسوج به صورت کلی یا مجموعه چند لایه، مورد بررسی است، به ترتیب قوانین اجسام دوفازی و روابط مقاومتها مورد استفاده قرار میگیرند. حل تحلیلی در مسائل ساده یا مسائلی که بتوان آنها را با تقریبهای قابل قبولی ساده کرد، استفاده میشود و حل عددی، در مسائل پیچیدهتر با روشهای تفاضل محدود، اجزای محدود و حجم محدود انجام میشود. در این مطالعه، پژوهشهای انجام شده در زمینه روشهای مدلسازی جهت تعیین خواص حرارتی منسوجات مرور شده است.
کلید واژگان
انتقال حرارتمدل سازی هندسی
روش تحلیلی
روش عددی
مدل های هندسی ساده
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-11-221398-09-01
ناشر
موسسه نساجی امروزسازمان پدید آورنده
یزد، دانشگاه یزد، مجتمع فنی و مهندسی، دانشکده مهندسی نساجیعضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد
شاپا
2151-71622322-2417



