مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بررسی برخی ویژگیهای ارقام انگور در باغات سنتی قزوین
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)باغستان سنتی قزوین با قدمت صدها ساله آن، یکی از منابع مهم ژنتیکی ارقام مختلف محصولات باغی ازجمله ارقام مختلف انگور میباشد. این ارقام در سال های طولانی کشت و کار، بهدلیل داشتن صفات ویژهای توسط باغداران انتخاب شده و گسترش ...
-
بررسی تاثیر تیمارهای اسید هیومیک، کود نانو و کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی انگور یاقوتی در استان کرمانشاه
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)آزمایشی با 10 ترکیب کودی شامل کود نانو، کود شیمیایی و هیومیک اسید در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار روی انگور یاقوتی در منطقه کندوله شهرستان صحنه استان کرمانشاه در سال زراعی 1393- 1392 انجام شد. اعمال تیمارهای ...
-
ترویج کلونهای برتر انگور یاقوتی برای احداث باغات جدید و سرشاخهکاری در منطقه زابل
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)با بررسی 13 کلون برتر انگور رقم یاقوتی در ایستگاه تحقیقات زهک در منطقه سیستان طی 8 سال، چهار کلون دارای عملکرد و کیفیت انگور بیشتری بودند و در بازه زمانی اواخر اردیبهشت تا اوایل تیر می رسند، شناسایی شدند. کلون محلی شماره ...
-
راهکارهای مقابله با بیماری سرطان طوقه و ریشه انگور
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)سرطان طوقه و ریشه انگور یکی از بیماریهای باکتریایی مهم انگور می باشد. این بیماری مهلک در اکثر تاکستانهای ایران شایع می باشد و از آنجا کهنشانه های بیماری برای اکثر تاکداران نا معلوم می باشد احتمال گسترش آن در انگورکاریهای ...
-
معرفی شب پره اروپایی انگور، بعنوان آفت بالقوه قرنطینهای
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)ارگانیسم ها (به عنوان مثال حشرات ، کنه ها ، نماتد ها ، فیتوپلاسم ها ، باکتری ها ، قارچ ها ، ویروس ها و ویروئیدها) به طور بالقوه می توانند در مناطقی که هنوز وجود ندارند مضر باشند و به عنوان آفات قرنطینه طبقه بندی می شوند. ...
-
نقش مصرف بهینه و متعادل کود در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)مدیریت مصرف بهینه کودهای شیمیایی نقش مهمی در افزایش عملکرد و بهبودکیفیت محصولات کشاورزی دارد. به منظور بررسی و تاثیر این عناصر بر روی انگور سه پروزه در استان قزوین در منطقه تاکستان به مرحله اجرا درآمد. نتایج حاصل از تأثیر ...
-
کاربرد پسماند انگور در تولید فرآوردهها و محصولات غذایی
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین, 2020-02-20)افزایش تقاضای مصرفکنندگان برای استفاده از ترکیبات طبیعی و توجه به عملیات پایدار کشاورزی، موجب استفاده و تبدیل محصولات جانبی و پسماندها در بسیاری از پژوهشهای تحقیقاتی و کاربردی شدهاست. پسماند انگور، محصول جانبی حاصل از ...



