همسانه سازی cDNA و بررسی بیان ژن، خصوصیات فیزیک و شیمیایی و ساختارهای عملکردی آنزیم های بتاگالاکتوزیداز در میوه گوجه فرنگی
(ندگان)پدیدآور
حسینی, رامینحسینی, رامیننوع مدرک
Textعلمی - پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
بتاگالاکتوزیدازها در بسیاری از فرآیندهای مرتبط با رشدونمو گیاه شرکت نموده و بهعنوان آنزیمهای کلیدی در نرمی وابسته به رسیدگی میوههای گوشتی معرفی شدهاند. در این مطالعه، طول کامل ششcDNA ی رمزکننده آنزیمهای بتاگالاکتوزیداز (نامگذاری شده STBG2-7) از بافت میوه گوجهفرنگی رقم فالکاتو (Falcato) همسانهسازی و سطوح بیان و توالی اسیدآمینه مربوط به آنها بررسی گردیدند. با همردیفی توالیهای پروتئینی منتج از STBG2-7، دو نیمه بسیار حفاظتشده و کم حفاظتشده در این آنزیمها شناسایی گردیده و براساس خصوصیات نیمههای کم حفاظتشده و یافتههای آزمایشهای اخیر پیشنهاد گردید که عملکردهای افتراقی این آیزوفرمها مرتبط با این نیمههای کم حفاظتشده میباشند، که این نیمههای کم حفاظتشده با زیرواحدهای کوچک بتاگالاکتوزیدازهای هترودایمر متناظر میباشند و با دو باقیمانده Trp و Glu کاملاً حفاظتشده آغاز میگردند.
کلید واژگان
RT-PCRPCR نیمه کمی
تکنیک RACE
دمین لکتین
پروتئین
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2013-11-221392-09-01
ناشر
دانشگاه بوعلی سیناسازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، قزویناستادیار بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره)، قزوین
شاپا
2476-63132476-566X




