محصولات غذایی ترا ریخته و چالشهای پیشرو از منظر حق بر غذا
(ندگان)پدیدآور
عباسی, محمودرزمخواه, نجمهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در چارچوب حقوق بینالملل بشر، حق بر غذا، حق بنیادین هر شخص بر دسترسی پایدار به غذایی است که پاسخگوی نیازهای تغذیهای او بوده و فاقد عناصر سمی و خطرناک باشد. ارائه محصولات غذایی ترا ریخته و عوارض ناشی از تغذیه با این محصولات غذایی برای مصرفکنندگان، موجب بروز نگرانیهای جدی در میان فعالان حقوق بشری شده است. هر دولتی موظف است اطمینان حاصل کند که دستکم همة افراد تبعة حکومت او به حداقل مواد غذایی ضروری و سالم که برای معیشتش کافی باشد، دست مییابد؛ بنابراین، با توجه به عرضة روزافزون محصولات غذایی تراریخته در بازار مصرف، پرسش اصلی این است که بر اساس موافقتنامههای بینالمللی موجود درزمینة ایمنی مواد غذایی، دولتها چگونه میتوانند برای ایجاد تعادل میان تأمین حق بر غذا و حق بر سلامتی، به تعهدات خود درزمینة تأمین غذای سالم و ایمن برای افراد تحت صلاحیتشان اقدام نمایند.
کلید واژگان
مواد غذایی ترا ریختهحق بر غذا
حق بر سلامتی
میثاق بینالمللی حقوق اقتصادی
اجتماعی و فرهنگی
شماره نشریه
45تاریخ نشر
2015-04-211394-02-01
ناشر
دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba’i University
سازمان پدید آورنده
دانشیار شهید بهشتیدانشگاه پیام نور
شاپا
2345-61162476-6216




