مرور دوره 39, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بررسی ویژگی ها و عوامل مؤثر بر تشکیل خاکهای سدیمی در دشت آبیک
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)هدف از این تحقیق بررسی ویژگیهای مختلف خاکهای سدیمی و خاکهای همراه آنها و تعیین عوامل مؤثر بر تشکیل این خاکها در منطقه نیمهخشک دشت آبیک است. برای نیل به اهداف این تحقیق در سه موقعیت ارتفاعی ...
-
تاثیر دبی چشمهها بر قابلیت شبیهسازی رواناب با مدل SWAT در یک حوزه آبخیز کوهستانی با توپوگرافی شدید: واسنجی و اعتبارسنجی با استفاده از الگوریتم پرندگان (PSO)
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)در طول چند دهه اخیر استفاده از مدلهای هیدرولوژیکی به منظور شبیهسازی، درک بهتر فرایندها و صرفه جویی در هزینهها در حوضههای آبریز بسیار گسترش یافته است. برای شبیهسازی رواناب در مقیاس حوزههای آبخیز، مدلهای ...
-
تاثیر رژیم های مختلف آبیاری و مصرف کودهای پتاسه و روی بر عملکرد و کارایی مصرف آب گندم در شمال خوزستان
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)به منظور بررسی تاثیر رژیم آبیاری و عناصر پتاسیم و روی بر عملکرد و کارایی مصرف آب گندم (WUE) رقم چمران مطالعهای به صورت کرتهای یک بار خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه ...
-
تاثیر کمپوست قارچ مصرفی و بیوچار باگاس نیشکر بر قابلیت استفاده و جزءبندی فسفر معدنی در یک خاک آهکی
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)مطالعه انکوباسیون به منظور بررسی اثر کمپوست قارچ مصرفی(SMC) و بیوچار باگاس نیشکر(B) بر فراهمی واجزاء مختلف فسفر معدنی در یک خاک آهکی انجام گرفت. تیمارها شامل B1 و B2 (معادل15 و 30 تن در هکتار)، SMC1، SMC2 (معادل20 ...
-
تأثیر دما و زمان انبارداری بر خواص مکانیکی و رنگ زیتون تلخ و شیرین شده
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)شرایط نگهداری محصول پس از برداشت و طول دوره انبارداری از عوامل مهمی هستند که بر ویژگیهای کیفی محصولات مانند رنگ و خواص مکانیکی تأثیر بهسزایی دارند. به همین منظور در این پژوهش دو نوع زیتون تلخ و شیرین شده با سود ...
-
خواص فیزیکی، مکانیکی و غذایی فندق (مطالعه موردی ارقام شمال ایران)
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)دادههای خواص فیزیکی و مکانیکی ارقام مختلف فندق میتوانند ...
-
مدلسازی برخی خواص حرارتی و فیزیکی مغز بادام در خشککن خلائی مادون قرمز با پیشتیمار میکروویو
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2016-07-22)هدف از انجام این مطالعه، ارزیابی تاثیر درجه حرارت هوا، توان میکروویو و فشار خلاء در روند خشککردن مغز بادام و محاسبه ضریب پخش موثر رطوبت، انرژی فعالسازی، انرژی مصرفی، چروکیدگی و تغییرات کلی رنگ مغز بادام در طی ...



