• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
    • دوره 28, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)
    • دوره 28, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثر پودر میوه سنجد و پودر گزنه و مخلوط آن‌ها بر خصوصیات عملکردی، کیفی و کمی تخم‌مرغ مرغان تخم‌گذار در انتهای دوره تولید

    (ندگان)پدیدآور
    داوریان, آرشهدایتی, مهدیخلجی, سعیدمنافی, میلاد
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    زمینه مطالعاتی: سنجد و گزنهدارای ترکیبات فعال زیادی می­باشند که ممکن است بتوانند شاخص­های عملکردی، کیفی و کمی تخم­مرغ را تحت تأثیر قرار دهند. هدف: این تحقیق جهت مقایسه اثر افزودن پودر میوه سنجد و پودر گزنه و مخلوط آن­ها بر خصوصیات عملکردی، کیفی و کمی تخم­مرغ در مرغان تخم­گذار سویه های­لاین W-36 در انتهای دوره تولید انجام پذیرفت. روش کار: برای این آزمایش، از تعداد 128 قطعه مرغ تخم­گذار نژاد لگهورن سفید، سویه­ های­لاین W36 در سن 75 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با اندازه­گیری­های تکرار شونده در زمان با 4 گروه آزمایشی، 8 تکرار و 4 مشاهده در هر تکرار و در سه دوره بیست و یک روزه آزمایشی (جمعا 63 روز) جهت ارزیابی تاثیر میوه سنجد و پودر گزنه و مخلوط هر دو بر خصوصیات کیفی و کمی تخم­مرغ مورد بررسی قرار گرفت. گروه­های آزمایشی شامل شاهد، 1 درصد پودر گزنه 1 درصد پودرمیوه سنجد و 5/0 درصد پودر گزنه و 5/0 درصد پودر میوه سنجد بودند. در پایان هر دوره آزمایشی، از هر تکرار یک عدد تخم­مرغ به صورت تصادفی، انتخاب و پس از شماره­گذاری، پارامترهای مربوط به کیفیت داخلی آن­ها اندازه­گیری شد. نتایج: گروه­ آزمایشی حاوی میوه سنجد بر ارتفاع سفیده و واحد هاو اثر معنی­داری داشت (05/0P. نتیجه­گیری نهایی: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که مصرف پودر سنجد در سطح 1 درصد مقدار واحد هاو و ارتفاع سفیده تخم­مرغ را افزایش می‌دهد.  
    کلید واژگان
    تخم‌مرغ
    سنجد
    فراسنجه‌های عملکردی
    فراسنجه‌های کیفی
    گزنه
    مرغ تخم‌گذار

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2018-11-22
    1397-09-01
    ناشر
    دانشگاه تبریز
    University of Tabriz
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر
    گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ملایر

    شاپا
    2008-5125
    2676-5705
    URI
    https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8362.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421844

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب