• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Effect of Different Salting and Roasting Methods in Oven and Fluidized bed Roaster on the Quality and Shelf life of Pistachio Nuts

    (ندگان)پدیدآور
    Shakerardekani, AhmadMohamadi, Abdolhossein
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    264.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    کلید واژگان
    Salting
    Toast
    Storage
    Sensory
    pistachios

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-06-01
    1398-03-11
    ناشر
    Rafsanjan University of Medical Sciences
    سازمان پدید آورنده
    Pistachio Research Center, Horticultural Sciences Research Institute, Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Rafsanjan, Iran
    Master of Science in Food Science & Technology, Department of Agriculture Kar Higher Education Institute, Rafsanjan, Iran, Pistachio Safety Research Center, Rafsanjan University of Medical Sciences

    شاپا
    2588-5529
    URI
    https://dx.doi.org/10.22123/phj.2020.198292.1034
    http://phj.rums.ac.ir/article_113968.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/42184

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب