نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorباغبان کنعانی, پیامfa_IR
dc.contributor.authorدانشیار, محسنfa_IR
dc.contributor.authorنجفی, رامینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:17Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:17Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:17Z
dc.date.issued2016-04-20en_US
dc.date.issued1395-02-01fa_IR
dc.date.submitted2016-05-21en_US
dc.date.submitted1395-03-01fa_IR
dc.identifier.citationباغبان کنعانی, پیام, دانشیار, محسن, نجفی, رامین. (1395). تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 63-75.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4762.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421708
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.titleتأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرماییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1
dc.citation.spage63
dc.citation.epage75


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد