| dc.contributor.author | باغبان کنعانی, پیام | fa_IR |
| dc.contributor.author | دانشیار, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | نجفی, رامین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:25:17Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:25:17Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:25:17Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:25:17Z | |
| dc.date.issued | 2016-04-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-02-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-05-21 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-03-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | باغبان کنعانی, پیام, دانشیار, محسن, نجفی, رامین. (1395). تأثیر مکملسازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 63-75. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-5125 | |
| dc.identifier.issn | 2676-5705 | |
| dc.identifier.uri | https://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_4762.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421708 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Science Researches | en_US |
| dc.title | تأثیر مکملسازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 63 | |
| dc.citation.epage | 75 | |