• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 1, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 1, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    The Effect of Antioxidant Compounds and Polymer Coatings on the Quality and Shelf Life of Fresh Ahmad Aaghaei Pistachio

    (ندگان)پدیدآور
    nazoori, FatemehShafei, ReyhanehMirdehghanb, Seyed Hossein
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    226.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    کلید واژگان
    Ascorbic acid
    Citric acid
    Polyethylene and Polystyrene Polymer

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2018-12-01
    1397-09-10
    ناشر
    Rafsanjan University of Medical Sciences
    سازمان پدید آورنده
    Horticulture Sciences, Vali-Asr University of Rafsanjan, Rafsanjan, Iran
    a, b , c Horticulture Sciences, Vali-Asr University of Rafsanjan, Rafsanjan, Iran
    Horticulture Sciences, Vali-Asr University of Rafsanjan, Rafsanjan, Iran

    شاپا
    2588-5529
    URI
    https://dx.doi.org/10.22123/phj.2019.155793.1022
    http://phj.rums.ac.ir/article_90507.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/42161

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب