نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T12:24:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:24:46Z
dc.date.available1399-07-09T12:24:46Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:24:46Z
dc.date.issued2012-04-20en_US
dc.date.issued1391-02-01fa_IR
dc.date.submitted2014-04-21en_US
dc.date.submitted1393-02-01fa_IR
dc.identifier.citation(1391). تعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهی. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 22(4), 1-16.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_1125.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421524
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.titleتعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue4
dc.citation.spage1
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد