دوره 22, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تاثیر روشهای متفاوت خوراک دهی بر میزان تولید شیر و بروز اسیدوز در گاوهای آمیخته هلشتاین در شرایط روستایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
مقایسه انجماد پذیری اسپرم گاو هلشتاین و براون سوئیس با استفاده از دو نوع رقیق کننده بایوکسل و آندرومد عاری از زرده تخم مرغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
کاربرد مدل خطی تعمیم یافته پوآسون در بررسی اثر درجه حرارت و رطوبت نسبی بر تعداد تلقیح منجر به آبستنی در گاو نژاد هلشتاین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
کاربرد مدل رگرسیون تصادفی چند صفته جهت برآورد پارامترهای ژنتیکی و اثر متقابل ژنوتیپ و محیط در گاوهای شیری هلشتاین ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
تخمین پارامتر و ارزیابی ژنتیکی مقدار پروتئین شیر با استفاده از دو مدل روز آزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاو های هلشتاین گاوداری های صنعتی خراسان رضوی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
مقایسه کارایی افزودنیهای جاذب سموم قارچی در تغییرات بیوشیمیایی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
تعیین ارزش غذایی آرد ضایعات دو کشتارگاه طیور و تاثیر آن بر عملکرد و ترکیب لاشه جوجههای گوشتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
تعیین بهترین سطح انرژی قابل متابولیسم جیرة نیمچههای تخمگذار خوراکی در مراحل مختلف دورة رشد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
برآورد اجزای واریانس و پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفند نژاد مهربان با کمک مدلهای تک متغیره
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
تعیین ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی فرآوری شده با سطوح مختلف اوره با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
اثرات افزودنی پروبیو- آنزیم بر عملکرد و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گندم و جو
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)
-
تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی درمنه با استفاده از روش های آزمایشگاهی، تولید گاز و کیسه های نایلونی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-04-20)



