دوره 23, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثر سن و فصل بر تغییرات غلظت هورمون تستوسترون و محیط کیسه بیضه در نریان عرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
مقایسه عملکرد برازش مدل¬های رگرسیون تصادفی حیوانی و نری برای صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول تخممرغ در استانهای منتخب کشور
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
برآورد ضرایب اقتصادی برای صفات مهم تولیدی در بز لری استان لرستان، پرورش یافته تحت سامانه روستایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
اثر جایگاه ژنتیکی عامل نکروز تومور آلفا بر صفات بیومتری در گوسفندان ماکویی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
بررسی اثر برخی عوامل مؤثر بر تلفات گوساله های ماده و تلیسه¬ها در سنین مختلف بین تولد تا اولین زایش
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
تاثیر اعمال فرآیند حرارتی خشک روی دانة کامل سویا بر فعالیت بازدارندة تریپسین، فعالیت آنزیم اوره آز، حلالیت پروتئین در هیدروکسید پتاسیم و عملکرد جوجه¬های گوشتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغالههای مهابادی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی گوسفند لری بختیاری در سیستم عشایری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
مقایسه اثرات افزودن دو ترکیب مختلف عنصر روی در جیره غذایی بر روی مقادیر این عنصر در سرم و سم اسب¬های عرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف تفالۀ لیمو بر عملکرد و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایۀ گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
بررسی برخی از خصوصیات الیاف گوسفند مغانی به روش آنالیز تصویر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
تأثیر نانوزئولیت نقره، زئولیت و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذّی جوجههای گوشتی طی دورهی آغازین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)
-
تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات مربوط به کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-02-20)



