• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • ماهیان خاویاری
    • دوره 2, تابستان 98
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • ماهیان خاویاری
    • دوره 2, تابستان 98
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مروری بر تغذیه و پرورش تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897)

    (ندگان)پدیدآور
    قربانی واقعی, رضایوسفی, ایوبعلیپور, علیرضایگانه, هوشنگ
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    579.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تاس­ماهی ایرانی (Acipenser persicus)از نظر مورفولوژیکی تقریبا شبیه تاسماهی روسی (Acipensergueldenstaedtii)می­باشد. بدن تاسماهی ایرانی، کشیده و باریک است.  تاس ماهی ایرانی بعد از مرحله سازگاری به غذای دستی و با تهیه جیره غذایی مناسب (با توجه به اندازه دهان و نیازمندی­های تغذیه­ای)، به شرایط پرورش سازگار شده و می­تواند از رشد مناسبی برخوردار گردد. همچنین به خوبی می­تواند با شرایط محیط محصور سازگار شده و رشد نماید. این امکان وجود دارد که با افزایش انرژی در سطوح مشخص، پروتئین جیره را تا حد امکان (حداکثر تا سطح 40 درصد) کاهش یابد. تولید جیره­ای نیمه خالص (حاوی 40 درصد پروتئین خام، 20 تا 26 درصد چربی خام با نسبت پروتئین به انرژی22 میلی­گرم پروتئین بر 238/0 کیلوکالری) از منابع اولیه غذایی با کیفیت مناسب جهت دستیابی به حداکثر رشد جهت پرورش تاس­ماهی ایرانی در مراحل انگشت­قد و رشد ضروری است. با هدف کاهش میزان چربی خام مورد استفاده در جیره، می­توان در مراحل انگشت­قد و رشد در مجموع پروتئین خام، چربی خام و انرژی خام جیره غذایی این گونه را  به ترتیب 45 درصد، 15 درصد و 5500 کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم غذا در نظر گرفت. دمای آب برای رشد مطلوب تاس­ماهی ایرانی 25-19 درجه سانتی­گراد می­باشد. در مجموع این گونه در صورت تغذیه مناسب و نگهداری در شرایط مطلوب، گونه مناسبی برای پرورش می­باشد.
    کلید واژگان
    تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
    تغذیه
    پرورش
    مراحل رشد

    شماره نشریه
    98
    تاریخ نشر
    2019-06-22
    1398-04-01
    سازمان پدید آورنده
    موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر
    موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر
    موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر
    موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر

    URI
    https://sej.areeo.ac.ir/article_120486.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/42050

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب