نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبشارتی, مقصودfa_IR
dc.contributor.authorگوزلپور, ولیfa_IR
dc.contributor.authorنعمتی, ذبیح الهfa_IR
dc.contributor.authorکریمی, امیرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:27Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:27Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted1970-01-01en_US
dc.date.submitted1348-10-11fa_IR
dc.identifier.citationبشارتی, مقصود, گوزلپور, ولی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1398). اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی. تحقیقات تولیدات دامی, 8(3), 61-72. doi: 10.22124/ar.2019.11852.1362fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11852.1362
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_3526.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420108
dc.description.abstractهدف از این آزمایش بررسی آثار افزودن ترکیبی از اسانس­های گیاهی اسید رسینولئیک، کاردانول و کاردول به سیلاژ یونجه پلاسیده شده همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه­پذیری ماده خشک، ماده آلی و پروتئین ­خام به روش کیسه­های نایلونی بود. تیمارهای آزمایشی شامل 1) سیلاژ یونجه، 2) سیلاژ یونجه فرآوری­شده با اسانس (500 میلی‌گرم در کیلوگرم وزن تر)، 3) سیلاژ یونجه (75 درصد) و تفاله سیب (۲۵ درصد)، 4) سیلاژ یونجه (75 درصد) و تفاله سیب (۲۵ درصد) فرآوری شده با اسانس، 5) سیلاژ یونجه (۵۰ درصد) و تفاله سیب (۵۰ درصد)، 6) سیلاژ یونجه (50 درصد) و تفاله سیب (50 درصد) فرآوری ­شده با اسانس، 7) سیلاژ یونجه (۲۵ درصد) و تفاله سیب (75 درصد) و 8) سیلاژ یونجه (25 درصد) و تفاله سیب (7۵ درصد) فرآوری شده با اسانس بود که به­ مدت ۹۰ روز سیلو شد. ضرایب تجزیه‌پذیری با استفاده از روش کیسه­های نایلونی با چهار تکرار تعیین شدند. داده­های بدست آمده در قالب آزمایش فاکتوریل 2 × 4 بر پایه طرح کاملاً تصادفی تجزیه شدند. در پایان ۹۶ ساعت انکوباسیون، بیشترین مقدار ناپدید شدن ماده خشک مربوط به تیمار حاوی ۲۵ درصد یونجه با ۷۵ درصد تفاله سیب همراه با افزودنی اسانس و کمترین مقدار مربوط به تیمار حاوی یونجه پلاسیده و افزودنی اسانس بود. افزودن اسانس گیاهی به سیلاژ یونجه در حین تهیه سیلاژ سبب افزایش نرخ ناپدید شدن ماده خشک و تجزیه­پذیری موثر ماده خشک و بهبود ارزش تغذیه­ای سیلاژ یونجه شد. همچنین افزودن تفاله سیب در سطوح مختلف سبب افزایش بخش­های با تجزیه­پذیری سریع و آهسته و تجزیه­پذیری موثر شد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11852.1362
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectتجزیه پذیریfa_IR
dc.subjectتفاله سیبfa_IR
dc.subjectسیلاژ یونجهfa_IR
dc.subjectروش کیسه های نایلونیfa_IR
dc.subjectتغذیه نشخوارکنندگانfa_IR
dc.titleاثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشکده کشاورزی و‌ منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue3
dc.citation.spage61
dc.citation.epage72
nlai.contributor.orcid0000-0002-5233-6425
nlai.contributor.orcid0000-0002-2682-4978


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد