مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری
(ندگان)پدیدآور
قربانپور, کاظمولی زاده, رضاناصریان, عباسعلی
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور ارزیابی تأثیر سیلو کردن و افزودن اوره بر ترکیب شیمیایی و تولید گاز بوته طالبی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول بوته تازه طالبی با مقادیر 5/0 و 1 درصد اوره، عملآوری و در کیسه نایلونی در شرایط اتاق سیلو شد. عملآوری بوته طالبی با اوره سطح پروتئین خام را نسبت به بوته طالبی سیلو شده بدون افزودنی افزایش داد (05/0P
کلید واژگان
بوته طالبیبره افشاری
تولید گاز
عملکرد
تغذیه نشخوارکنندگان
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-05-221396-03-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، پردیس واحد بین الملل دانشگاه فردوسی مشهداستاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
شاپا
2252-08722538-6107



