اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال
(ندگان)پدیدآور
کریمی, مجتبیبشارتی, مقصودتقی زاده, اکبرصفری, رشید
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودنی باکتریایی لالسیل (لاکتوباسیلوس بوچنری 40788) بر خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه پلاسیده شده و خرد شده با اندازه متوسط 2 سانتیمتر به همراه تفاله پرتقال، انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) علوفه یونجه پلاسیده (تیمار شاهد)، 2) علوفه یونجه پلاسیده به همراه تفاله پرتقال (با نسبت 70 به 30) بدون افزودنی باکتریایی، 3) تیمار 2 به همراه cfu/g 108×5/1 افزودنی لالسیل، 4) تیمار 2 به همراه cfu/g 108×3 افزودنی لالسیل، 5) تیمار 2 به همراه cfu/g 108×5/4 افزودنی لالسیل بودند و به مدت 90 روز در دمای اتاق سیلو شد. دادههای بدست آمده در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی آنالیز گردیدpH .تمام نمونهها کمتر از 55/4 بود اما pH شاهد در مقایسه با سایر تیمارها بالاتر بود (05/0P
کلید واژگان
پایداری هوازیتفاله پرتقال
سیلاژ یونجه
لاکتوباسیلوس بوچنری
تغذیه نشخوارکنندگان
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-05-221396-03-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
دانش آموخنه کارشناسی تغذیه دام، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریزاستادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریز
استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، دانشگاه تبریز
شاپا
2252-08722538-6107



