• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات تولیدات دامی
    • دوره 5, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات تولیدات دامی
    • دوره 5, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عمل‌آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو

    (ندگان)پدیدآور
    صالحی, ابوالفضلAlipour, Daryoushمیرزایی, سهیلازابلی, خلیل
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش به منظور بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه­های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه­­­فرنگی و پوست­پسته عمل­آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو انجام شد. تیمارهای آزمایشی برای تفاله گوجه­‌فرنگی شامل شاهد (انکوبه نشده)، شاهد مثبت (انکوبه شده بدون تلقیح)، عمل­آوری شده با میسلیوم قارچ و عمل­آوری شده با اسپان قارچ بود و برای پوست­پسته نیز شامل شاهد (انکوبه نشده)، شاهد مثبت (انکوبه شده بدون تلقیح) و عمل­آوری شده با اسپان قارچ بود. مقدار 25 گرم از هر یک از دو نمونه فوق در 3 تکرار برای تهیه هر یک از تیمارها به درون ارلن شیشه­ای ریخته شد و پس از استریل شدن به­مدت 3 هفته در درون انکوباتور در دمای 25 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری شدند. داده­ها براساس طرح کاملاً تصادفی آنالیز شدند. غلظت ماده­خشک، خاکستر، پروتئین­خام در تفاله گوجه­فرنگی به­ترتیب 27/95، 40/2 و 81/12 درصد و در پوست­پسته به­ترتیب 63/94، 33/9 و 81/7 درصد بود. عمل­آوری با قارچ موجب افزایش این ترکیبات در هر دو نمونه شد. (05/0P
    کلید واژگان
    تخمیر شکمبه
    ترکیب شیمیایی
    ترکیبات فنولیک
    تولید گاز
    تخمیر شکمبه ای
    تغذیه نشخوارکنندگان

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2017-02-19
    1395-12-01
    ناشر
    دانشگاه گیلان
    University of Guilan
    سازمان پدید آورنده
    دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
    دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
    استادیار گروه گیاه پزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
    استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان

    شاپا
    2252-0872
    2538-6107
    URI
    https://ar.guilan.ac.ir/article_2176.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420007

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب