نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصسد اصلی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorروستائی علی مهر, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:08Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:08Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-30en_US
dc.date.submitted1395-06-09fa_IR
dc.identifier.citationصسد اصلی, مریم, روستائی علی مهر, محمد. (1395). اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 5(4), 45-57.fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_2108.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420004
dc.description.abstractاین آزمایش برای تعیین اثر عصاره هیدروالکلی برگ توت بر پاسخ­های ایمنی و پراکسیداسیون چربی با استفاده از 200 قطعه جوجه گوشتی انجام شد. جوجه­ها به پنج گروه و هر گروه به 4 دسته 10 قطعه­ای تقسیم شدند. مقادیر صفر، 2، 4، 6 و 8 درصد عصاره هیدروالکلی برگ توت در دو دوره سه روزه (روزهای 14 تا 17 و 21 تا 24) به جیره تیمارها اضافه شد. در روز 16، به منظور بررسی پاسخ­های ایمنی سلولی از تزریق داخل پوستی فیتوهماگلوتنین استفاده شد. در روزهای 16 و 23 مقدار 1/0 میلی لیتر محلول 25 درصد گلبول قرمز گوسفند (SRBC) به صورت عضلانی تزریق شد و عیار پادتن IgG و IgM ضد­SRBC از طریق آزمایش هماگلوتیناسیون در روزهای 19و 26  تعیین شد. غلظت مالون دی­آلدئید سرم (روزهای 29 و 42) و عضله ران (روز 42) خام و پخته بعد از ذبح پرنده و ذخیره­سازی (6 ماه) در دمای 20- درجه سلسیوس اندازه­گیری شد. نتایج نشان داد تیتر پادتن IgG تیمار 8 درصد عصاره برگ توت (7/5) در روز 26 بیشتر از شاهد (1/4) بود (05/0>P). در روز 42، غلظت مالون دی­آلدئید  سرم (میلی­لیتر/ نانو مول) تیمار 8 درصد عصار برگ توت (6/7) کمتر از شاهد (8/7) بود (05/0>P). غلظت مالون دی­آلدئید گوشت خام (گرم/ نانومول) تیمار 8 (3)، 6 (1/3) و 4 درصد عصار برگ توت (5/3) کمتر از شاهد (7/4) بود (05/0>P). بنابراین افزودن کوتاه مدت عصاره برگ توت به جیره سبب بهبود پاسخ­ ایمنی هومورال و کیفیت لاشه جوجه­های گوشتی می­شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.subjectایمنی هومورالfa_IR
dc.subjectپراکسیداسیون چربیfa_IR
dc.subjectتوت سفیدfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectفیزیولوژی طیورfa_IR
dc.titleاثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، گروه علوم دامی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage45
dc.citation.epage57


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد