نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصفری, حسنfa_IR
dc.contributor.authorمحیطی اصلی, مازیارfa_IR
dc.contributor.authorمحمد پور, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:03Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:03Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:03Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2016-06-26en_US
dc.date.submitted1395-04-06fa_IR
dc.identifier.citationصفری, حسن, محیطی اصلی, مازیار, محمد پور, فاطمه. (1395). اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری. تحقیقات تولیدات دامی, 5(1), 15-26.fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_1722.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419977
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه (DPP) بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت­های خونی در بره­های نر ترکی قشقایی انجام شد. تعداد 16 راس بره نر ترکی قشقایی 3 ماهه (با وزن زنده 46/0±22 کیلوگرم) به طور تصادفی به 4 گروه تقسیم شدند و به مدت 60 روز از جیره­های حاوی سطوح صفر (شاهد)، 5، 10 و 15 درصد DPP تغذیه نمودند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح متفاوت گیاه خرفه اثر معنی­داری بر عملکرد رشد بره­ها در 60 روز پرواربندی نداشت.pH  و درصد رطوبت گوشت در زمان­های مختلف (60، 120 و 180 روز) نگهداری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی و زمان قرار نگرفت. افزایش مدت زمان نگهداری سبب افزایش مواد واکنش­دهنده با اسید تیوباربیتورک (TBARS) گوشت در تمام تیمارهای آزمایشی شد (05/0Pfa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.subjectبره های نر پرواریfa_IR
dc.subjectثبات اکسیداتیو گوشتfa_IR
dc.subjectخرفهfa_IR
dc.subjectذخیره سازی گوشتfa_IR
dc.subjectمتابولیت های خونیfa_IR
dc.titleاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام، گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام، گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue1
dc.citation.spage15
dc.citation.epage26
nlai.contributor.orcid0000-0002-6036-7029


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد