| dc.contributor.author | صفری, حسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | محیطی اصلی, مازیار | fa_IR |
| dc.contributor.author | محمد پور, فاطمه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:20:03Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:20:03Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T12:20:03Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T12:20:03Z | |
| dc.date.issued | 2016-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-06-26 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-04-06 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | صفری, حسن, محیطی اصلی, مازیار, محمد پور, فاطمه. (1395). اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری. تحقیقات تولیدات دامی, 5(1), 15-26. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2252-0872 | |
| dc.identifier.issn | 2538-6107 | |
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_1722.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/419977 | |
| dc.description.abstract | این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه (DPP) بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیتهای خونی در برههای نر ترکی قشقایی انجام شد. تعداد 16 راس بره نر ترکی قشقایی 3 ماهه (با وزن زنده 46/0±22 کیلوگرم) به طور تصادفی به 4 گروه تقسیم شدند و به مدت 60 روز از جیرههای حاوی سطوح صفر (شاهد)، 5، 10 و 15 درصد DPP تغذیه نمودند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح متفاوت گیاه خرفه اثر معنیداری بر عملکرد رشد برهها در 60 روز پرواربندی نداشت.pH و درصد رطوبت گوشت در زمانهای مختلف (60، 120 و 180 روز) نگهداری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی و زمان قرار نگرفت. افزایش مدت زمان نگهداری سبب افزایش مواد واکنشدهنده با اسید تیوباربیتورک (TBARS) گوشت در تمام تیمارهای آزمایشی شد (05/0P | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Guilan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US |
| dc.subject | بره های نر پرواری | fa_IR |
| dc.subject | ثبات اکسیداتیو گوشت | fa_IR |
| dc.subject | خرفه | fa_IR |
| dc.subject | ذخیره سازی گوشت | fa_IR |
| dc.subject | متابولیت های خونی | fa_IR |
| dc.title | اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام، گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه دام، گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 15 | |
| dc.citation.epage | 26 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-6036-7029 | |