اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچینهای ژاپنی
(ندگان)پدیدآور
شیخ, ندامروج, حسینشیوازاد, محمودتوحیدی, آرمین
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد (طی24-5 و 38-25 روزگی) و خصوصیات لاشه بلدرچینهای ژاپنی صورت گرفت. آزمایش به روش فاکتوریل 5×3 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار در هر تیمار و 40 پرنده در هر تکرار انجام شد. 15 جیره حاوی 3 سطح انرژی قابل سوخت و ساز (2800 ،2900 و 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم) و 5 سطح پروتئین خام (22 ،23 ،24 ،25 و 26 %) مورد بررسی قرار گرفت. در 41 روزگی، 120 پرنده جهت بررسی خصوصیات لاشه کشتار شدند. اثر متقابل انرژی و پروتئین و همچنین اثر پروتئین بر صفات اندازه گیری شده معنیدار نبود. طی 24-5 روزگی، افزایش وزن روزانه در بلدرچینهای تغذیه شده با 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز (42/4 گرم) نسبت به سطوح دیگر بالاتر بود (01/0P
کلید واژگان
بلدرچین ژاپنیانرژی
پروتئین
عملکرد و خصوصیات لاشه
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2012-08-221391-06-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهراندانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
استاد گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
شاپا
2252-08722538-6107



