تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
میربابایی لنگرودی, نیلوفرمحمدی, مهرداد
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق تاثیر پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد 200 قطعه جوجه یکروزه گوشتی سویه کاب500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار، 5 تکرار و 10 جوجه در هر واحد آزمایشی بررسی شد. جوجههای گروه اول به عنوان شاهد از جیره پایه استفاده نمودند. جوجههای گروه دوم، سوم و چهارم به ترتیب از جیره حاوی gr/kg1/0 پروتکسین، 8/0 درصد اسید فرمیک و gr/kg1/0 پروتکسین به همراه 8/0درصد اسید فرمیک در دان استفاده کردند. به منظور اندازهگیری صفات عملکرد، جوجهها و غذای باقیمانده در هر تکرار، هفتگی توزین و ضریب تبدیل محاسبه شد. در پایان 42 روزگی و پس از کشتار، نسبت وزنی اجزای لاشه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی بر افزایش وزن زنده اثر معنیدار نداشتند (05/0P>). در دوره رشد با مصرف پروتکسین و پروتکسین با اسید فرمیک، مصرف خوراک به ترتیب 807/141 و 051/141 و در دوره پایانی پروتکسین باعث کاهش مصرف خوراک روزانه تا 40/124 گرم به ازای هر جوجه شد (05/0P
کلید واژگان
اسید فرمیکپروتکسین
جوجه گوشتی
عملکرد
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2012-11-211391-09-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلاندانشیار گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان
شاپا
2252-08722538-6107



