مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس موضوع "تفاله سیب"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از این آزمایش بررسی آثار افزودن ترکیبی از اسانسهای گیاهی اسید رسینولئیک، کاردانول و کاردول به سیلاژ یونجه پلاسیده شده همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیهپذیری ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام به روش کیسههای ...



