مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس موضوع "تخمیر"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از انجام پژوهش حاضر تعیین ارزش غذایی بوته کامل خیار و سپس بررسی اثر سطوح مختلف آن در جیره بر فراسنجههای تولید گاز و تخمیر شکمبه با استفاده از شیرابه شکمبه گاو در شرایط برونتنی بود. برای این منظور، ابتدا ترکیب شیمیایی ...



