مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس موضوع "ارتفاع پرز"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از این تحقیق، بررسی اثر عصاره پوست انار بر عملکرد، خصوصیات لاشه، شاخصهای خونی، ریختشناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه روغن کلزا بود. در این آزمایش از تعداد 120 قطعه جوجه خروس یکروزه ...



