مرور دوره 8, شماره 1 بر اساس موضوع "تغذیه نشخوارکنندگان"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-05-22)پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر استفاده از گیاه کاکوتی در جیره برههای پرواری بر فعالیت باکتریها و قارچهای شکمبه در هضم برونتنی سرشاخه نیشکر انجام شد. سه جیره آزمایشی حاوی سطوح صفر، 2/0 یا 4/0 درصد کاکوتی به مدت ۳۰ روز ...
-
اثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-05-22)این بررسی برای ارزیابی اثر سطوح مختلف اسانس رازیانه (صفر، 100، 250، 500، 750 و 1000 میکروگرم در میلیلیتر) بر پتانسیل تولید گاز، فراسنجههای تخمیر شکمبه و جمعیت پروتوزوآ در شرایط برونتنی انجام شد. مایع شکمبه از شش رأس بز ...
-
اثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-05-22)ثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله بررسی شد. دو ماه پیش از زایش، 60 رأس گاو ...



