دوره 7, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)این پژوهش به منظور بررسی اثر فرآوری (جداسازی خاک و افزودن ملاس) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبهای سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمهای (SMCS) در گوسفند مهربان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) SMCS ...
-
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)برای تجزیه ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدلهای معادلات ساختاری و مدلهای چند متغیره استاندارد از دادههای فنوتیپی و شجرهای جمعآوری شده طی سالهای 1390-1374 در ایستگاه اصلاح نژاد گوسفند لری بختیاری استفاده شد. ...
-
اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)این پژوهش به منظور بررسی تاثیر تیمارهای تلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتارم، یک میلیگرم به ازای هر کیلوگرم علوفه تازه) و اسانسهای نعناع، مرزه و زیره (125 و250 میکرولیتر به ازای هر کیلوگرم علوفه تازه) بر ترکیب ...
-
اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجهدرآوری تخم بوقلمون
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)به منظور بررسی اثر حالت نگهداری تخم بوقلمون در انبار قبل از جوجهکشی و همچنین حالت قرارگیری تخم در داخل دستگاه هچری بر مرگ و میر نطفه و همچنین درصد جوجهدرآوری، آزمایشی در قالب فاکتوریل 2×2 با طرح پایه بلوک کامل تصادفی ...
-
بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)ارتقای کارایی یکی از راهکارهای مدیریت سودآوری و بهبود رقابتپذیری در واحدهای تولیدی است. در این پژوهش به منظور شناسایی راهکارهایی برای مدیریت بهینه واحدهای گاوداری شیری شهرستان میانه از تکنیک تحلیل پوششی دادهها استفاده ...
-
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2018-08-23)در این پژوهش، امکان استفاده از دانه تریتیکاله (رقم ET-82-15) در جیره جوجههای گوشتی، با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی، در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. در آزمایش اول، تریتیکاله در سه تیمار (تیمار 1: 100 درصد غله جیره از ...



