مرور دوره 5, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2016-05-21)این آزمایش جهت بررسی اثر فیتاز میکروبی و پلیاتیلنگلیکول در جیره حاوی سورگوم بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی انجام شد. از 400 قطعه جوجه یکروزه سویه تجاری راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 ...
-
اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2016-05-21)این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه (DPP) بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیتهای خونی در برههای نر ترکی قشقایی انجام شد. تعداد 16 راس بره نر ترکی قشقایی 3 ماهه ...
-
اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2016-05-21)این پژوهش برای بررسی اثر سطوح مختلف کبالت جیرهای و نوع فرآوری دانه جو بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای شکمبهای و خونی در برههای پرواری انجام شد. تعداد 32 رأس بره نر پرواری آمیخته زل، با سن 16±134 روز و ...
-
بررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2016-05-21)سندرم آسیت یک اختلال متابولیکی در جوجههای گوشتی با رشد سریع است. به دلیل میزان تلفات بالای ناشی از این سندرم، زیان اقتصادی بالایی به صنعت طیور گوشتی وارد میآید. صفات مرتبط به آسیت وراثتپذیری بالایی دارند. بنابراین، عوامل ...
-
بررسی بهره وری کل عوامل تولید و عوامل موثر بر آن در واحدهای پرورش کرم ابریشم استان مازندران
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2016-05-21)با توجه به محدودیتهای بخش کشاورزی در ایران، بهبود بهرهوری عوامل تولید عامل مهم جهت رسیدن به رشد اقتصادی پایدار است. هدف این تحقیق اندازهگیری بهرهوری کل عوامل تولید (تخم نوغان، نیروی کار و برگ توت) و اثر متغیرهای مشارکت، ...



