مرور دوره 1, شماره 3 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"

  • تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه‌های گوشتی 

    میربابایی لنگرودی, نیلوفر؛ محمدی, مهرداد (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2012-11-21)
    در این تحقیق تاثیر پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد 200 قطعه جوجه یکروزه گوشتی سویه کاب500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار، 5 تکرار و 10 جوجه در هر واحد آزمایشی بررسی شد. جوجه‌های گروه اول به عنوان شاهد از جیره پایه ...