• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی
    • دوره 2, شماره 1، بهار 92
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی
    • دوره 2, شماره 1، بهار 92
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثرمیزان تلقیح دانه‌های کفیرودرجه حرارت گرمخانه گذاری برویژگی‌های کفیرسویا

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    3.441 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    کفیر سویا محصولی تخمیری می­باشد که از افزودن دانه­های کفیر به شیر سویا تولید می­شود. هدف از این تحقیق بررسی اثر میزان تلقیح دانه­های کفیر و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ویژگی­های کیفی کفیر سویا بوده است. در این بررسی دانه­های کفیر به میزان 2 و 4 درصد به شیر سویا تلقیح شدند و گرمخانه گذاری در دو دمای22 و 25 درجه سانتی­گراد انجام گردید. pH، اسیدیته، خاکستر، پروتئین، جمعیت لاکتوباسیل­ها و مخمرها در نمونه­های کفیر اندازه­گیری شد. ارزیابی حسی (بو، طعم، ظاهر، بافت، درجه ترشی و گازدار بودن) نیز صورت گرفت. تفاوت معنی داری در میزان pH، اسیدیته، خاکستر و پروتئین نمونههای کفیر سویا یافت نشد. جمعیت لاکتوباسیل­ها و مخمرها در میزان تلقیح 4 درصد و دمای 25 درجه سانتی­گراد افزایش یافت. نمونه­ها از نظر ترشی و بافت دارای تفاوت معنی دار بودند )01/0 (p اما از نظر بو، ظاهر، طعم و میزان گازدار بودن با هم تفاوت معنی داری نداشتند. در این تحقیق، کفیر سویای حاصل از تلقیح 4 درصد دانههای کفیر و گرمخانه گذاری شده در دمای 22 درجه سانتی­گراد دارای کیفیت مطلوب­تری بوده است.
    کلید واژگان
    دانه‌های کفیر
    شیر سویا
    کفیر

    شماره نشریه
    192
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزی

    URI
    http://bamj.iauctb.ac.ir/article_535085.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/415521

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب