اثر پری بیوتیک های مختلف بر خاصیت ضد میکروبی پروبیوتیک ها علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزای ایجاد کننده عفونتهای بیمارستانی
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
TextOriginal Article
زبان مدرک
فارسیچکیده
باکتریهای اسیدلاکتیک(LAB) ، گروهی ازباکتریهای گرم مثبت، بدون اسپور،کروی یا میله ای شکل وکاتالاز منفی هستندکه عموما ًبه عنوان ارگانیسمهای ایمن درنظرگرفته میشوند. پریبیوتیکها نیز ترکیبات غیر قابل تجزیه و عموماً الیگوساکاریدی میباشند که با تقویت انتخابی در رشد و فعالیت تعدادی از باکتریها ی رودهای به میزبان اثرات مفیدی را میرساند این مطالعه با هدف بررسی اثر فاکتورهای ترشحی از پروبیوتیکهایلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(ATCC 4356)، لاکتوباسیلوس پلانتاروم(ATCC 8014)، لاکتو باسیلوس فرمنتم (PTCC 1638)، لاکتوباسیلوس کازئی (PTCC 1608) و لاکتوباسیلوس رامنوسوس (PTCC 1637) بر علیه رشد تعدادی از باکتریهای ایجاد کننده عفونتهای بیمارستانیدر حضور و فقدان پریبیوتیکها انجام پذیرفت. بررسی خاصیت ضد میکروبی مایع رویی کشت پروبیوتیکها به کمک روش انتشار در آگار توسط چاهک (Well Diffusion Agar) انجام شد. نتایج نشان داد که در حضور پریبیوتیکها،لاکتوباسیلوسها هاله عدم رشد بیشتری را در مقایسه با محیط پایه داشتهاند. بنابراین میتوان نتیجهگیری نمود که با افزودن پریبیوتیکها به محیط پایه MRS رشد لاکتوباسیلوسها افزایش یافته و فعالیت ضد میکروبی آنها نیز بیشتر میشود.
کلید واژگان
لاکتوباسیلوسهاپری بیوتیکها
فعالیت ضد میکروبی
عفونتهای بیمارستانی
شماره نشریه
192تاریخ نشر
2013-05-221392-03-01




