• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم تکثیر و ابزی پروری
    • دوره 3, شماره 7
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم تکثیر و ابزی پروری
    • دوره 3, شماره 7
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    جعفری, علی اکبرقدمپور, بهروزقبادی, شایانفلاحتی, جعفرقادی پاشا, رضا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    416.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش به منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل، پربیوتیک  A-MAXو سین بیوتیک حاصل از اختلاط این دو ترکیب، بر شاخص­های رشد،  تغذیه و بازماندگی لارو قزل آلای رنگین کمان به مدت 84 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً تصادفی شامل سطوح صفر(شاهد)، 1/0 و 2/0 گرم پروبیوتیک باکتوسل، 5/1 و 5/2گرم پربیوتیک A-MAX و دو دوز سین بیوتیک شامل (1/0 گرم باکتوسل + 5/1 گرم A-max) و (2/0 گرم باکتوسل + 5/2 گرم A-max) در هر کیلوگرم غذا جیره  غذایی، در قالب هفت تیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در 21تراف به ابعاد(2× 4/0 × 5/0 متر). بدین منظور تعداد 2100 عدد بچه ماهی با وزن1/0± 100میلی گرمی استحصال شده از تخم چشم­زده مربوط به شرکت Aqua land در مزرعه قزل پارک شهرستان تنکابن انتخاب و به تعداد 100 عدد در هر حوضچه رهاسازی شدند. هر 10 روز یکبار زیست سنجی صورت گرفت. در پایان دوره آزمایش، شاخص­های رشد، تغذیه و بقای لاروها با استفاده از داده های حاصل زیست­سنجی محاسبه گردید. نتایج حاصل توسط نرم افزار SPSS بروش آنالیز واریانس یکطرفه و توسط تست جداساز دانکن مورد تحلیل آماری قرار گرفتند. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین میزان وزن نهایی، افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن،نرخ رشد ویژه،نسبت کارایی پروتئین و توده زنده در تیمارهای حاوی 1/0 گرم در کیلوگرم باکتوسل و سین بیوتیک حاصل از اختلاط 1/0 باکتوسل +5/1 Amax  در جیره غذایی مشاهده شد. که تفاوت معنا داری را با سایر گروه­ها داشتند) 05/0 (p

    شماره نشریه
    7
    تاریخ نشر
    2016-01-21
    1394-11-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
    Islamic Azad University, Bablol Branch
    سازمان پدید آورنده
    ساری
    ساری
    بابل
    ساری
    ساری

    شاپا
    2476-5449
    2645-5722
    URI
    http://basj.baboliau.ac.ir/article_529879.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414932

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب